Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut, după ce şi-a lovit nepotul cu un cablu metalic

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 35 de ani, dintr-un sat din Alba, a fost reţinut de poliţişti pentru că şi-ar fi agresat nepotul, în vârstă de 11 ani, lovindu-l cu un cablu metalic peste braţe şi spate, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, fapta a fost semnalată poliţiei după ce urmele lăsate de agresiune au fost sesizate de cadrele didactice de la şcoala unde copilul învaţă. 

IPJ Alba menţionează că poliţiştii din Meteş l-au reţinut pe un bărbat din satul Tăuţi, de 35 de ani, care şi-ar fi agresat nepotul, un minor în vârstă de 11 ani, iar potrivit constatărilor medicului legist, copilul are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: O femeie şi fiul ei sunt cercetaţi pentru că au cultivat şi au comercializat tutun

"Se pare că, în seara zilei de sâmbătă, 19 octombrie, acesta l-ar fi agresat pe nepotul său, în vârstă de 11 ani, acuzându-l că i-ar fi sustras suma de 200 de lei. Bărbatul l-ar fi lovit, peste spate şi braţe, cu un cablu metalic, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale. Fapta a fost semnalată poliţiei luni, 21 octombrie, după ce urmele lăsate de agresiune au fost sesizate de cadrele didactice de la şcoala unde copilul învaţă", se arată în comunicatul IPJ Alba. 

Cercetat pentru violenţă în familie, bărbatul va fi prezentat în cursul zilei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.