Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut în Vatra Dornei, după ce a accidentat mortal o femeie pe trecerea de pietoni

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat duminică instanţei competente cu propunere de arestare preventivă, după ce a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni din municipiul staţiune Vatra Dornei, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Dorna Arini, a surprins şi accidentat mortal o localnică în vârstă de 67 de ani, angajată în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni, urmând a se stabili cu exactitate poziţionarea victimei pe marcajul pietonal.

Citește și: Accident GRAV în județul Iași: Cinci persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate; se intervine cu elicopterul SMURD

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, deoarece emana halenă alcoolică, rezultatul fiind de 1,51 mg/l de alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.