Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fugit de la propria nuntă când și-a văzut prima soție intrând pe ușă: mireasa era în stare de șoc

nunta india

Nunta ar trebui să fie un eveniment foarte fericit mire și mirească, dar mai există și excepții. Un bărbat din India a fugit de la propria nuntă în momentul în care pe ușă a intrat chiar prima lui soție, de care încă nu era divorțat, informează IndiaToday.

În India, tradiția cere ca familia miresei să îi plătească o sumă de bani mirelui, în momentul în care se încheie căsătoria. Syed și Sana Samreen s-au căsătorit în 2019 și toate lucrurile păreau în regulă.

Bărbatul i-a acuzat pe cei din familia primei soții că nu i-au plătit respectiva sumă de bani, din cauza pandemiei Covid-19. Atunci, familia fetei, dar și proaspătul mire au rămas fără locuri de muncă.

Cei doi tineri însurăței s-au mutat în casa fetei, iar timp de 2 ani familia acesteia i-a întreținut pe amândoi. De aici au apărut și tensiunile. Bărbatul le cerea părinților suma de bani convenită, dar aceștia spuneau că ei și-au plătit datoriile fiindcă i-au înreținut pe cei doi timp de doi ani.

În momentul în care a aflat că Syed se căsătorește cu o altă femeie, Sana a apelat la poliție și au descins în locația de nuntă. Syed a fugit pe ușa din spate și nimeni nu mai știe nimic de el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.