Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a incendiat deşeuri, iar focul a cuprins anexe ale gospodăriei învecinate la Galați: focul, înteţit de vânt, pe punctul de a cuprinde şi locuinţe

ISU
incendiu

Un bărbat din Galaţi a dat foc unor deşeuri, iar flăcările s-au extins la proprietatea unui vecin, fiind pe punctul de a-i cuprinde şi casa. Flăcările sunt alimentate de vântul puternic care bate în zonă, informează News.ro.

Conform ISU Galaţi, focul s-a extins după ce un bărbat a dat foc unei cantităţi de deşeuri.

Din cauza vântului care suflă cu putere, flăcările s-au extins la o anexă gospodărească a unui vecin, unde se aflau inclusiv butelii, motocoase si fierăstraie. La un moment dat, din cauza rafalelor de vânt, focul era să cuprindă şi vila celui care a dat foc deşeurilor.

"La faţa locului, acţionează 3 autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, cu 12 pompieri. Incendiul a afectat diverse bunuri, un autoturism şi o anexă gospodărească la o proprietate vecină. Pe de altă parte, au fost salvate două imobile aflate pe direcţia de propagare a incendiului. Acestea au suferit daune minore", transmite ISU Galaţi.

În urma cercetărilor pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind foc deschis, incendiere deşeuri. La această oră, pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.