Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a jefuit mănăstirea din Minții Sebeșului, în care a fost cazat de milă: Suspectul a furat dintr-o chilie 7.500 de lei

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam manastirea curtea de arges

Un bărbat din Mehedinţi cazat la o mănăstire din Munţii Sebeşului a sustras peste 7.500 de lei dintr-o chilie, fiind identificat şi reţinut la scurt timp de către poliţişti, care au găsit asupra sa întreaga sumă furată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, transmis, un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag a reclamat că o persoană care a fost cazată aici, beneficiind de ospitalitatea monahilor, a sustras, dintr-o chilie, câteva mii de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice pe raza comunei Şugag persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. În continuare, bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.