Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit în timpul unui incendiu: Victima nu a putut să iasă din casa în flăcări

Foto Mediafax
incendiu casa

Un bărbat de 70 de ani din județul Botoșani a murit în timpul unui incendiu. El nu a mai putut părăsi locuința în flăcări, iar pompierii l-au găsit decedat. Incidentul a avut loc duminică seara, anunță MEDIAFAX.

Potrivit ISU Botoșani, un bărbat în vârstă de 70 ani, din satul Ionășeni, comuna Trușești, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospeciala cu apă și spumă, precum și voluntarii din comună.

La sosirea forțelor de intervenție, casa era cuprinsa de flăcări în totalitate. Întrucât existau informații ca bărbatul nu ar fi reușit sa iasă din locuință, pompierii au început căutările, concomitent cu stingerea incendiului. Cadavrul bărbatului a fost găsit într-una dintre camere.

Pompierii sunt la fața locului și încearcă să stingă focul. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită după finalizarea intervenției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.