Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit pe A3 Bucureşti-Ploieşti, după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal cu o autoutilitară

lapresse.tn
accident

Un accident mortal a avut loc, joi dimineaţă, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, după ce un şofer de 33 de ani a pătruns cu autoturismul pe contrasens, iar după parcurgerea unei distanţe de mai mulţi kilometri, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, potrivit Agerpres.

Citește și: Alexandru Rafila explică ce efecte secundare ar putea avea vaccinul împotriva Covid-19

"Din primele cercetări, un conducător auto în vârstă de 33 de ani ar fi pătruns pe contrasens la km 68 al autostrăzii A3, iar în apropiere de km 62, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, pe sensul Bucureşti către Ploieşti. Din nefericire, în urma evenimentului bărbatul de 33 de ani şi-a pierdut viaţa. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.