Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit prins sub un tractor, într-o pădure de lângă Băişoara

directmm.ro
tractor rasturnat

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit, după ce a fost prins sub un tractor într-o zonă forestieră din comuna Băişoara, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, potrivit Agerpres.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au fost solicitaţi în cursul zilei de ieri pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenţia a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băişoara", a menţionat sursa citată.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi o ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie Băişoara, precum şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Turda. Victima se afla într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele nu au putut ajunge la faţa locului cu autospecialele, iar pompierii au fost nevoiţi să meargă aproximativ trei kilometri pe jos.

Bărbatul a fost scos de sub tractor de către localnici, însă prezenta, din nefericire, leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestuia, se mai arată în informarea transmisă de ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.