Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a vrut să mituiască un polițist ca să nu facă dosar fiului său, prins băut la volan

bucurestifm.ro
mita politist

Un bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea unui polițist 1.000 de lei ca să nu îi facă dosar fiului său, prins băut la volan. Polițistul a refuzat banii, iar Serviciul Anticorupție Dolj a organizat un flagrant. Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, un echipaj de poliție a oprit, duminică, în trafic, pe DN 6B, în comuna Goieşti, județul Dolj, un bărbat care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, iar tatăl acestuia, care a ajuns ulterior la spital, a promis ofițerului de poliție 3.000 de lei şi produse alimentare pentru a nu constata infracţiunea săvârşită de fiul său. Oferta a fost refuzată de polițist.

Citește și: Un şofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula cu viteza de 170 de kilometri la oră în localitate

„Ulterior, la sediul IPJ Dolj, unde conductărul auto a fost condus în vederea întocmirii actelor de constatare a infracţiunii, tatăl acestuia a reiterat oferta și a oferit polițistului suma de 1.000 de lei, din cei 3.000 lei promişi. Și de această dată polițistul a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Ca urmare a sesizării, tatăl conducătorului auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 1.000 de lei ofiţerului de poliţie”, se arată în comunicat.

Bărbatul acuzat de dare de mită a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.