Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica sa de 15 ani a fost arestat preventiv

gandul.info
fata abuzata

Un bărbat acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica sa în vârstă de 15 ani a fost arestat preventiv, a anunţat, marţi. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, într-un comunicat remis AGERPRES.

Anchetatorii au stabilit că faptele s-au produs în perioada ianuarie 2019 - februarie 2020, mama fetei aflându-se la muncă în străinătate în cea mai mare parte a timpului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

În urma evaluării psihologice a victimei a reieşit că aceasta prezintă simptomatologia unor abuzuri sexuale şi emoţionale, precizează sursa citată.

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2019 - februarie 2020,profitând de autoritatea părintească exercitată asupra fiicei sale biologice în vârstă de 15 ani, dar şi de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa şi de a se apăra, precum şi de faptul că, în cea mai mare parte a timpului, mama minorei se afla la muncă în străinătate, a întreţinut, în mod repetat, cu aceasta, prin constrângere, raporturi sexuale, în urma evaluării psihologice a victimei rezultând că aceasta prezintă simptomatologia unor abuzuri sexuale şi emoţionale/psihologice exercitate asupra sa de către tată, în mod continuu", se arată în comunicat.

Citește și: Specialistii vin cu o veste INCREDIBILĂ: economia românească ar putea fi MAI PUȚIN afectată de criză decât se crede

Potrivit sursei citate bărbatul a fost reţinut în ziua de 5 aprilie, pentru infracţiunea de viol în formă continuată, iar pe 6 aprilie Judecătoria Brezoi a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.