Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat aflat în carantină a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a încercat să ajungă la o petrecere aniversară

amenda

Un bărbat din municipiul Bistriţa, revenit recent din străinătate şi plasat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, a primit o amendă de 5.000 de lei pentru că a părăsit locuinţa şi s-a deplasat spre o petrecere aniversară, trecând chiar printr-o localitate carantinată, potrivit buletinului de presă transmis luni de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

"În comuna Ciceu-Giurgeşti, în cursul zilei de duminică, 7 martie a.c., în jurul orelor 17,00, forţele de ordine aflate într-unul dintre filtre au depistat un bărbat care intenţiona să intre în localitate, cu toate că se afla în carantină la domiciliu în municipiul Bistriţa ca urmare a sosirii din străinătate. Acesta nu a prezentat niciun document, motivând faptul că şi le-a uitat acasă şi dorea să ajungă la o aniversare în localitatea Negrileşti. La o primă verificare în baza de date, acesta figura ca fiind în carantină la domiciliu, ca urmare bărbatul a fost sancţionat de poliţişti cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare", se menţionează în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: STUDIU - Ne bucuram degeaba: măsurile de carantină nu au avut un efect simțitor asupra mediului

De la intrarea în carantină a comunei Ciceu-Giurgeşti în data de 27 februarie, forţele de ordine (jandarmi şi poliţişti) au aplicat în zona carantinată 33 de sancţiuni, respectiv 26 de avertismente scrise şi şapte amenzi în valoare totală de 11.700 de lei, fiind legitimate peste 5.200 de persoane şi verificate circa 3.700 de autovehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.