Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat bănuit de trafic de droguri a fost în urma unor percheziţii

perchezitii

Un bărbat de 21 ani din Galaţi, bănuit de trafic de droguri, a fost reţinut de poliţişti în urma unor percheziţii la locaţii folosite de către acesta, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi la locaţiile folosite de către un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Percheziţiile au avut loc după ce, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc, bărbatul de 21 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în timp ce a tranzacţionat cannabis.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 70 de grame de cannabis şi 40 de grame de rezină de cannabis.

Din cercetări a rezultat că începând din martie 2021 tânărul a comercializat, pe raza municipiului Galaţi, cannabis în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.