Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat beat s-a rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul

agerpres.ro
accident neamt tractor rasturnat forestier

Un bărbat a fost transportat, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea pe un drum din comuna Lipovăţ şi a rămas încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"În accident a fost implicat un utilaj agricol în care se afla o persoană blocată în interior. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor răsturnat, bărbatul blocat în interior fiind evacuat de ceilalţi participanţi la trafic. Bărbatul în vârstă de 37 ani a fost preluat de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui, după evaluare acesta fiind transportat la UPU Vaslui. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Din primele informaţii, bărbatul implicat în accident s-ar fi aflat în stare avansată de ebrietate, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.