Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat beat şi fără permis de conducere a provocat un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unei persoane

permis conducere

Un bărbat din judeţul Galaţi a cărui zi de naştere a fost duminică, 5 decembrie, s-a urcat la volanul unei maşini, deşi era băut şi nu avea permis, şi a provocat un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unei persoane. După accident, bărbatul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit câteva ore mai târziu de către poliţişti, potrivit news.ro.

Conform IPJ Galaţi, accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe D.N. 25, în afara localităţii Braniştea.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, care au ajuns la faţa locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,  au constatat că în urma accidentului un autoturism a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp. Un bărbat de 51 ani, din comuna Şendreni, judeţul Galaţi, pasager pe bancheta din dreapta faţă, a fost aruncat din autoturism şi a decedat. În maşină se mai aflau alţi doi pasageri, doi bărbaţi de 21 respectiv, 47 ani, ambii din satul Vasile Alecsandri, judeţul Galaţi, care nu au suferit leziuni.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă şi căutări, el fiind găsit ulterior la locuinţa lui din satul Vasile Alecsandri, judeţul Galaţi. Este vorba despre un bărbat de 37 ani, care atunci era băut, având o alcoolemie, în momentul în care a fost găsit, de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul   nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie,

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cel mai probabil,  bărbatul va fi reţinut la finalul audierilor aflate în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.