Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a spart două maşini aparţinând aceluiaşi proprietar a fost prins

click.ro
masina politie

Un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, care a furat o maşină parcată pe o stradă din municipiu, în cursul dimineţii de luni, a fost prins de poliţiştii din oraşul Bocşa, după ce a fost identificat şi urmărit în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Din primele investigaţii ale poliţiştilor, suspectul a pornit autovehiculul furat cu cheile de la o altă maşină ce aparţinea aceluiaşi păgubit, din acel autoturism fiind sustras şi un portofel cu bani.

Furtul a fost sesizat de proprietarul celor două maşini la primele ore ale dimineţii de luni, poliţiştii instituind filtre pentru depistarea autorului faptei, informează Agerpres.

"Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice şi au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, iar în aproximativ 20 de minute autoturismul reclamat ca fiind sustras a fost depistat de poliţişti de la Poliţia Bocşa, pe DN 58B, în localitatea Bocşa. Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, aceştia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit după aproximativ un kilometru", au precizat reprezentanţii IPJ.

Suspectul aflat la volanul maşinii furate nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Reşiţa, în cauză urmând să fie deschis un dosar penal, sub coordonarea procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.