Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a tras într-o parcare din Argeş cu un pistol letal, identificat şi condus la audieri

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat care a tras într-o parcare cu un pistol letal a fost identificat şi condus la audieri, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu, în urma unei filmări în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt şi proferând ameninţări, potrivit Agerpres.ro.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii şi ameninţări. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi Secţiei Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, care locuieşte, fără forme legale, în Piteşti", se precizează în comunicat.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării. Ulterior, bărbatul a fost condus la audieri.

"În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun", a mai transmis IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.