Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care trebuia să fie în carantină a fost legitimat de jandarmi într-un bazar din Focşani

digi24.ro
jandarmerie

Un bărbat de 53 de ani, aflat în carantină la domiciliu, a fost legitimat de jandarmi într-un bazar din municipiul Focşani, acesta fiind amendat pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

"Verificările făcute ieri dimineaţă (duminică - n.red.) în Municipiul Focşani au scos la iveală nerespectarea de către un bărbat în vârstă de 53 de ani a măsurii de carantinare la domiciliu. Jandarmii l-au găsit în incinta Bazarului Obor din Municipiul Focşani, în condiţiile în care nu avea voie să părăsească domiciliul declarat până pe data de 18 ianuarie inclusiv, măsura de carantinare fiind dispusă de către Direcţia de Sănătate Publică pentru o perioadă de 10 zile", a precizat IJJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru ignorarea măsurilor de prevenţie sanitară.

Jandarmeria atrage atenţia că amenzile pentru încălcarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 pot ajunge până la 5.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.