Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care urma să fie fie încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti a evadat: Suspectul a fost prins

112 politia politie

Un bărbat de 33 de ani care urma să fie încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1 din Bucureşti a evadat. Suspectul a fost prins la scurt timp.

”În această seară, un bărbat de 33 ani, ce urma sa fie încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1, în baza unei ordonanţe de reţinere, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, profitând de o împrejurare favorabilă, a reuşit sa părăsească pentru scurt timp incintă”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Citește și: Scenariu: Reintrare în stare de urgență pe 1-3 august (studiu)

Sursa citată a precizat că suspectul a fost prins imediat, de către agenţii structurii de reţinere şi arestare preventivă, şi a fost introdus în arest.

”Urmează a fi sesizată unitatea de parchet sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări la Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.