Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cercetat pentru violenţă în familie, arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie

violenta conjugala

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Cernişoara, care ar fi agresat-o pe concubina sa şi apoi ar fi încălcat ordinul de protecţie, a fost arestat preventiv marţi, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Bărbatul, cercetat pentru violenţă în familie, ameninţare, nerespectarea ordinului de protecţie şi furt calificat, a fost reţinut luni în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Secţia rurală Lăpuşata, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

"În fapt, la sfârşitul lunii iulie deoarece acesta şi-ar fi agresat fizic concubina şi pe mama ei, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi a fost emis un ordin de protecţie. În cursul lunii august acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecţie, bărbatul apropiindu-se de concubină, nerespectând distanţa minimă impusă prin ordinul de protecţie, adresându-i ameninţări, iar în una din situaţii acesta i-ar fi sustras şi un telefon mobil", se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu a dispus marţi arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.