Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat cu dublă cetățenie a prezentat o asigurare falsă la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează cercetări în cazul unui cetăţean cu dublă cetăţenie, Republica Moldova şi bulgară, care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare tip Carte Verde falsă, informează, sâmbătă, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat de 33 ani, cu dublă cetăţenie Republica Moldova şi bulgară, conducând un autoturism înmatriculat în Lituania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip Carte Verde prezentată la control, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că autoturismul nu este asigurat, acesta având înmatricularea pe teritoriul Lituaniei suspendată, potrivit Agerpres.

De asemenea, s-a constatat ca documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.