Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 24 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

IPJ Maramures
accident sieu

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, joi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp, la ieşirea din municipiul Constanţa spre Ovidiu, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, joi dimineaţa, cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecţia DN 2A cu strada Dumbrăveni, dinspre municipiul Constanţa către oraşul Ovidiu.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a siglei firmei respective”, a transmis IPJ Constanţa.

În urma impactului, a murit un bărbat de 24 de ani şi au fost grav răniţi şoferul, un bărbat de 36 de ani şi o femeie de 18 ani. De asemenea, au fost răniţi uşor alţi trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani.

Victimele au fost duse la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.