Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 31 de ani a fost rănit într-un conflict în care au fost implicate mai multe persoane

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Babadag, judeţul Tulcea, a fost rănit, duminică seara, după ce a fost implicat într-un conflict, împreună cu alte persoane, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, duminică seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Babadag au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Republicii, la intersecţie cu strada Daciei, are loc un conflict între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat acolo şi au aplanat conflictul, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO Nebunie în Vama Veche. Bătaie în toată regula pe plajă cu pumni și picioare pe ritmurile muzicii

“Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 37 de ani, din Babadag, ar fi agresat verbal şi fizic, doi bărbaţi de 31, respectiv 41 de ani, ambii din localitate. În urma conflictului, bărbatul de 31 de ani a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale, iar ceilalţi doi participanţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.