Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 35 de ani, arestat după ce gonea cu 190 km/h pe o autostradă belgiană, transportând o cantitate impresionantă de ecstasy

soferi

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat în noaptea de joi spre vineri după un accident pe o autostradă belgiană, în timp fugea de poliţie având la bordul maşinii circa 80.000 de pastile de ecstasy, a anunţat vineri Parchetul din Anvers (nord), potrivit AFP.

Suspectul este un algerian care locuieşte în Franţa, a precizat parchetul într-un comunicat.

Iniţial, bărbatul a refuzat să se supună unui control al poliţiei în cadrul unei operaţiuni antidrog în regiunea Dordrecht, în sudul Ţărilor de Jos, potrivit Agerpres.

Datorită unei alerte a poliţiştilor din Ţările de Jos, care l-au văzut pe fugar îndreptându-se pe A16 spre Belgia, poliţiştii belgieni au reuşit să îl depisteze la scurt timp la frontieră şi mai multe patrule de pe autostradă l-au urmărit apoi în regiunea Anvers.

Urmărirea l-a determinat pe suspect să accelereze până la "viteze de până la 190 km/h" şi să folosească banda de urgenţă pentru unele depăşiri, se precizează în comunicat.

Accidentul a avut loc pe E313 pe raza comunei Grobbendonk, la est de Anvers, când prezenţa unui vehicul de asistenţă rutieră pe banda de urgenţă l-a obligat să tragă brusc de volan. Maşina sa a lovit apoi un camion.

Bărbatul a încercat să fugă pe jos, dar a fost oprit rapid. La bordul maşinii sale, poliţia a descoperit 78.500 de pastile de ecstasy. El va trebui să răspundă pentru infracţiuni legate de droguri, pe lângă cele de circulaţie, a precizat parchetul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.