Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv după ce a sustras peste 14.000 de lei dintr-un bar

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Hunedoara, care domicilia fără forme legale pe raza comunei Ivăneşti, a fost arestat preventiv de poliţiştii vasluieni, fiind acuzat că a furat suma de 14.600 de lei de sub tejgheaua unui bar din municipiul Vaslui, potrivit Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au stabilit că, în ziua de 13 noiembrie, la ora 20,00, bărbatul aflat într-un bar din municipiul Vaslui, profitând de neatenţia gestionarei, ar fi sustras o sumă de bani, peste 14.600 lei, aflată sub tejgheaua barului. În data de 20 noiembrie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii vasluieni au luat faţă de bărbat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore'', precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

În cursul zilei de 21 noiembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.