Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 37 de ani, din Capitală, a fost reținut de polițiști, după ce și-ar fi arătat părțile intime unor fete, pe stradă

112 politia politie

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiștii din București, după ce și-a arătat părțile intime unor fete, pe stradă. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată.

Potrivit Poliției Capitalei, locuința bărbatului de 37 de ani a fost percheziționată, miercuri, iar oamenii legii au ridicat mai multe probe, inclusiv o trotinetă, conform Mediafax.ro.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

„Din datele şi probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 37 de ani, în zilele de 24 şi respectiv 25 ianuarie, în timp ce se deplasa pe stradă, cu o trotinetă, ar fi abordat o minoră, iar în al doilea caz trei minore, expunându-şi zona intimă”, au transmis polițiștii.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Acesta este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.