Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 38 de ani a mers cu furca la păcănele să își 'facă dreptate'

furca pacanele

Un bărbat de 38 de ani din Petroşani, judeţul Hunedoara, a intrat cu o furcă într-o sală de jocuri din Haţeg şi a început să ameninţe mai multe persoane. Acelaşi bărbat a sunat, în urmă cu o zi, la 112 şi a anunţat că este ameninţat de mai multe persoane care i-au distrus maşina. El a fost reţinut.

”La data de 29 august 2023, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Haţeg, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara, au depistat şi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroşani, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea de obiecte periculoase. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv, în seara zilei de 28 august 2023, a intrat într-o sală de jocuri situată în oraşul Haţeg având asupra sa o furcă şi a recurs la ameninţări la adresa mai multor persoane, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cel care a sesizat Poliţia Municipiului Petroşani în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, cu privire la faptul că a fost ameninţat de mai multe persoane pe o stradă din Petroşani, ulterior fiindu-i provocate distrugeri autoturismului.

”Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, în vederea luării măsurilor legale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg şi cei ai Poliţiei Municipiului Petroşani continuă cercetările în ambele cazuri, urmând a fi stabilite toate circumstanţele în care au fost comise faptele şi dispuse măsurile legale faţă de cei implicaţi”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.