Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 39 de ani, din Gorj, este cercetat penal, după ce a şantajat o tânără de 18 ani cu publicarea unor fotografii compromițătoare

romaniatv.net
hartuire sexuala

Un bărbat de 39 de ani din oraşul Ţicleni este acuzat că a şantajat o tânără de 18 ani cu publicarea unor fotografii compromiţătoare în scopul obţinerii de favoruri sexuale, poliţiştii gorjeni deschizând în acest caz un dosar penal.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, pe 20 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bîlteni au fost sesizaţi de o tânără de 18 ani, din comuna Bîlteni, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relaţie de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale, conform Agerpres.ro.

Citește și: INCENDIAR! Pilotul lui Dragnea a spus TOTUL - Drumurile la Belina erau doar pentru lider iar PSD plătea factura

"În cursul zilei de astăzi (miercuri n.r.), în baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi ai Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat o percheziţie la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare (telefon mobil, tabletă), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.