Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 42 de ani a decedat după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat care a căzut peste autoturism

agerpres.ro
accident galati

Un bărbat de 42 de ani a decedat sâmbătă seara după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, a intrat în coliziune cu o staţie pentru transport public şi apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt şi a căzut peste autoturism.

''În data de 4 decembrie, în jurul orei 19,45, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Traian a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto a rămas încarcerat şi s-ar afla în stare de inconştienţă. Poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere care au ajuns imediat la faţa locului, împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Eremia Grigorescu' Galaţi, au constatat că, din păcate, persoana care a condus autoturismul implicat în acest eveniment rutier a decedat'', precizează IPJ Galaţi.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani, din sat Costi, comuna Vânători, judeţul Galaţi, potrivit Agerpres.ro.

Acesta se afla singur în autoturismul pe care îl conducea, iar când a ajuns pe strada Traian, din municipiul Galaţi, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o staţie pentru transport public şi apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt şi a căzut peste maşină. În urma impactului, bărbatul de 42 de ani a decedat, arată sursa citată.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Galaţi, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier, dacă bărbatul avea permis de conducere valabil şi dacă acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.