Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 50 de ani ameninţă că se va arunca de pe castelul de apă din apropierea Gării Bârlad- Pompierii nu pot amplasa perna de salvare din cauza unor gara

anchetaonline.ro
sinucigas

Un bărbat de 50 de ani ameninţă, vineri după-amiază, că se va arunca de pe castelul de apă situat în apropierea Gării Bârlad, judeţul Vaslui, pompierii ajungând acolo cu mai multe autospeciale. Ei nu pot însă amplasa perna de salvare din cauza unor garaje construite în zonă, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale şi echipaje specializate, pentru salvarea, iar la nevoie, acordarea primului ajutor unui bărbat care ameninţă că se va sinucide.

”Apelantul este un bărbat în vârstă de 50 ani care ameninţă că vrea să se arunce de pe castelul de apă aflat în apropierea gării CFR din municipiul Bârlad, pe strada Vasile Milea”, a arătat sursa citată.

Din cauza unor garaje construite în apropierea castelului de apă, pompierii nu pot amplasa perna de salvare, reprezentanţii ISU precizând că se încearcă poziţionarea autoscării mecanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.