Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 53 de ani a încercat să se sinucidă, folosind un revolver, în Prahova

politia nu treceti

Un bărbat de 53 de ani a încercat să se sinucidă, folosind un revolver, în Prahova

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Prahova a încercat să se sinucidă, vineri seară, folosind un revolver. A fost găsit de echipajele medicale cu o plagă înjunghiată în piept, dar este conştient, fiind transportat la spital.

”În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19⁰⁰ poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti, au fost sesizaţi de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului”, a transmis, vineri seară, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

”Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conştientă. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul a încercat să se sinucidă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.