Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 59 de ani din Vaslui a fost arestat după ce şi-a agresat soţia, pe care a găsit-o în locuinţa unui alt bărbat

avantaje.ro
femeie bataie

Un bărbat de 59 de ani din comuna Alexandru Vlahuţă a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia, pe care a găsit-o în locuinţa unui alt bărbat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, bărbatul este acuzat de violenţă în familie, violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare, scrie Agerpres.ro.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe data de 12 august, la ora 10,00, bărbatul ar fi mers la locuinţa unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Buda, unde se afla soţia sa, o femeie în vârstă de 56 de ani. Acesta ar fi pătruns fără drept în imobil şi a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona membrelor superioare. În urma loviturilor, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de bărbatul în vârstă de 59 de ani măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.