Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 60 de ani a decedat într-un accident auto provocat de un șofer beat

sofer beat

Un bărbat de 60 de ani a murit într-un accident auto provocat de un șofer beat. Polițiștii au stabilit că mașina în care se afla victima a fost lovită de o autoutilitare intrată pe contrasens. Inițial, șoferul autoutilitarei a plecat de la fața locului, dar apoi a revenit.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul a avut loc joi seara. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 212, la intrarea în localitatea Mihai Bravu, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o mașină, condusă de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Mihai Bravu, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

Șoferul de 60 de ani a murit în urma impactului, iar tânărul de 23 de ani a plecat de la fața locului, revenind ulterior. El a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, având în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0, 60mg/l.

Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii continuă cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.