Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 61 ani s-a ales cu dosar penal, după ce a condus băut şi cu permisul suspendat, părăsind locul unui accident

112 politia politie

Un bărbat de 61 de ani din Galaţi este cercetat penal după ce a condus băut şi având permisul suspendat, el părăsind locul unui accident pe care l-a provocat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi a informat, vineri, că poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin apelul la 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Cosmeşti un bărbat aflat la volanul unui autoturism ar fi lovit alte două maşini şi nu ar fi oprit la locul faptei, continuându-şi deplasarea spre localitatea Furcenii Noi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Poliţiştii au mers în zona respectivă şi au găsit pe malul râului Siret autoturismul în cauză, lângă acesta fiind conducătorul auto, un bărbat de 61 ani care emana puternic halenă alcoolică. Întrucât se afla într-o avansată stare de ebrietate, bărbatul nu a putut fi testat alcoolscopic, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.