Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 74 de ani a fost lovit mortal cu maşina de un şofer beat

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, lovit, duminică pe o stradă din municipiul Bârlad de un şofer aflat în stare avansată de ebrietate, a decedat, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"Victima, în vârstă de 74 de ani, prezenta multiple traumatisme şi a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare cardio-pulmonară care însă nu au avut rezultat favorabil. A fost declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din municipiul Bârlad a fost lovit, duminică, cu maşina de un şofer de 23 de ani aflat în stare de ebrietate.

"Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că un autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Bârlad, a acroşat un pieton în vârstă de 74 de ani care se deplasa pe partea carosabilă. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi dispunerea măsurilor legale, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.