Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 79 ani din Bistrița-Năsăud a fost găsit înecat în râul Someşul Mare

ISUBIF
înecat dâmbovița

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din localitatea bistriţeană Ilva Mică a fost găsit înecat, luni seara, în râul Someşul Mare, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

"Efective de pompieri militari de la Secţia de Pompieri Năsăud, SVSU Ilva Mică, poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi, jandarmii de la Postul de Jandarmi Sângeorz-Băi şi mai mulţi voluntari au executat în această seară o misiune de căutare, în echipe mixte de căutare, în urma dispariţiei unui bărbat în vârstă de aproximativ 79 de ani, de pe raza localităţii Ilva Mică. Bărbatul a fost găsit de către pompieri, în jurul orei 20,30, pe raza localităţii Feldru, în râul Someş, în zona stâlpului podului ce traversează râul. Din păcate, bărbatul era fără suflare", a transmis ISU.

Dispariţia bărbatului a fost sesizată în cursul după-amiezii de către familie, iar trupul acestuia a fost găsit la peste cinci kilometri de localitatea de domiciliu.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi va fi dispusă necropsia, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Este cel de-al doilea deces produs, luni, prin înec, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce, în cursul după-amiezii, o fetiţă de un an şi zece luni a fost găsită decedată într-un pârâu de pe raza localităţii Domneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.