Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 81 de ani a suferit arsuri pe 27% din suprafaţa corpului, după o explozie care s-a produs în locuinţa sa - Deflagraţia a fost urmată de incendiu

Agerpres.ro
foc incendiu casa

Un bărbat de 81 de ani din judeţul Vaslui a suferit arsuri pe 27% din suprafaţa corpului, după o explozie care s-a produs în locuinţa sa. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu. Bărbatul a încercat să probeze o butelie GPL cu flacără deschisă, potrivit news.ro.

Pompierii din Huşi au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Avereşti,  comuna Buneşti-Avereşti.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere şi avusese loc o explozie. În urma deflagraţiei, proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 81 ani a suferit arsuri la nivelul feţei, gâtului şi membrelor superioare, pe aproximativ 27% din suprafaţa corpului”, a transmis ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că victima a primit primul ajutor în ambulanţă, ulterior fiind transferată la o unitate medicală de urgenţă.

”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, nefiind înregistrate alte victime. Au ars o cameră, o bucătărie şi un hol, alte două încăperi fiind afectate de explozie. A fost salvată jumătate din locuinţă”, a mai transmis ISU Vaslui.

Potrivit pompierilor, proprietarul locuinţei a încercat să testeze o butelie încărcată cu GPL folosind flacăra deschisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.