Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș a fost reţinut pentru şantaj şi camătă, în urma unui flagrant

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 49 de ani din comuna Cocu, prins în flagrant de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş în timp ce primea bani de la o persoană pe care o şantaja, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, suspectul este cercetat penal pentru şantaj şi camătă, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie - august 2020, persoana vătămată ar fi împrumutat suma totală de 15.000 de euro, iar până în prezent ar fi plătit, prin constrângere, rate şi dobânzi mai mari decât valoarea împrumutată. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă şi şantaj", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, după depistarea în flagrant au fost efectuate două percheziţii la locuinţele suspectului, în municipiul Piteşti şi comuna Cocu, fiind găsite documente şi înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi o autoutilitară luată de la victimă.

Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.