Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș care petrecea împreună cu doi prieteni şi a devenit agresiv cu poliţiştii a fost reţinut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din localitatea Bălileşti, care petrecea cu doi prieteni într-o curte şi a devenit agresiv cu poliţiştii care încercau să-i legitimeze, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

"În seara zilei de 12 aprilie, poliţiştii din Câmpulung Muscel au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Bălileşti, la un imobil, se ascultă muzică la o intensitate ridicată, aspect prin care se tulbură liniştea publică. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, în curtea imobilului în cauză găsindu-se trei persoane. Cu ocazia intervenţiei, persoanele care se aflau în curte, respectiv un minor de 16 ani şi doi bărbaţi de 26 şi 28 de ani, toţi din Bălileşti, au refuzat să dea relaţii pentru stabilirea identităţii, bărbatul de 28 de ani devenind agresiv, adresând ameninţări şi lovind pe unul dintre poliţişti", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: Marcel Ciolacu, apel către președintele României: O să venim cu anumite măsuri economice.

Conform sursei citate, individul agresiv a fost imobilizat, iar toţi cei trei au fost legitimaţi şi conduşi la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

De asemenea, minorul de 16 ani şi bărbatul de 26 de ani au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgenţă, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.