Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș este cercetat pentru infracțiuni de înșelăciune și fals în declarații: a vândut fictiv un bolid care era lăsat unei case de amanet

Odat.ro
amanet auto

Un bărbat din judeţul Argeş este cercetat pentru infracţiuni de înşelăciune şi fals în declaraţii, după ce a amanetat pentru 20.000 de euro o maşină de lux, iar ulterior l-a convins pe proprietarul casei de amanet să îi dea maşina spre folosinţă şi a scos duplicate după documentele de proprietate, susţinând că le-a pierdut. Pentru ca cei de la casa de amanet să nu îi ia maşina înapoi, el a vândut fictiv bolidul, folosindu-se de duplicate.

”În urma percheziţiilor s-a stabilit că, în cursul anului 2022, un bărbat de 53 de ani, ar fi amanetat un autovehicul, obţinând suma de 20.000 de euro. Ulterior, cel în cauză ar fi convins reprezentantul societăţii de amanet să utilizeze în continuare autovehiculul, împrejurare în care ulterior ar fi declarat în fals pierderea documentelor aferente autovehiculului, obţinând duplicate de la autoritatea competentă, în baza cărora a înmatriculat în altă ţară autoturismul în cauză”, informează, joi, Poliţia Judeţeană Argeş

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul avea o relaţie apropiată cu proprietarul casei de amanet şi i-a cerut acestuia să îi dea maşina doar să o conducă, explicându-i că oricum nu poate face altceva cu ea, neavând actele. După ce a scos duplicate, susţinând că a pierdut cartea maşinii şi talonul, bărbatul care amanetase bolidul l-a vândut fictiv, înmatriculându-l în Bulgaria, însă a continuat să îl folosească.

De altfel maşina a fost găsită la el şi ridicată de către poliţiştii care, joi, au făcut două percheziţii în acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.