Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Botoșani a murit într-un incendiu provocat de o sobă supraîncălzită

ISU Cluj Twitter
Incendiu Pata Rât Cluj

Un bărbat de 61 de ani din orașul Dărăbani, județul Botoșani, a murit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, într-un incendiu provocat de o sobă supraîncălzită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, incendiul a izbucnit într- o locuință din orașul Dărăbani, fiind observat și anunțat cu întârziere, ceea ce a dus la moartea proprietarului în vârstă de 61 ani.

“La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul punctului de lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apă și spumă, precum si pompierii voluntari din oraș. La sosirea forțelor de intervenție ardeau bunurile dintr-o camera și un hol precum și o parte din acoperișul casei. Întrucât existau informații că proprietarul nu a ieșit din locuință, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat lângă sobă”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.