Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Brodina a fost prins în trafic cu peste 200.000 de ţigări de contrabandă

jurnaldevrancea.ro
catuse

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti pentru contrabandă, iar autoturismul pe care-l conducea a fost indisponibilizat, după ce a fost depistat în trafic, pe raza comunei sucevene Straja, că transporta ţigări fără acte de provenienţă, se arată într-un comunicat remis Agerpres, miercuri, de IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţiştii suceveni au confiscat peste 200.000 de ţigarete de la un şofer care încerca să fugă de Poliţie, deoarece nu avea acte justificative pentru bunurile accizabile transportate. Cu o zi în urmă, poliţişti din cadrul IPJ Suceava au urmărit şi oprit un conducător auto care a încercat să îşi piardă urma pe străzile adiacente drumului judeţean DJ 209G, din comuna Straja.

În interiorul autoturismului acestuia au fost găsite 207.800 de ţigarete care ar fi provenit din Ucraina şi din magazine Duty Free, pentru care conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, din comuna Brodina, nu a putut să prezinte documente justificative. Bunurile accizabile, în valoare de aproximativ 105.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat.

Faţă de bărbat s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.