Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Capitală a lovit intenționat cu mașina un polițist local care încerca să-l legitimeze: Șoferul avea permisul suspendat

masini politie

Un agent al Poliției Locale din Capitală a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care parcase în zona străzii Barbu Văcărescu, chiar în mijlocul arterei. Șoferul, care a fost oprit la scurt timp de echipaje, avea permisul suspendat, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Atomica a fost lansată! Ce vrea să elimine Guvernul – Sute de mii de români sunt vizați

Ștefan Nelu, polițist local în cadrul Poliției Locale București, se afla în misiune în zona de nord a Capitalei, pe strada Barbu Văcărescu când, în apropierea unui mall, agentul a încercat să legitimeze un șofer care își parcase autoturismul în mijlocul arterei.

Șoferul a refuzat să prezinte actele, s-a urcat în mașină și, intenționat, l-a lovit pe polițistul local în încercarea de a părăsi zona, informează reprezentanții Poliției Locale București.

La scurt timp, șoferul a fost oprit și reținut de un echipaj al Poliției și apoi, predat Poliției Naționale.

„Agentul lovit a fost transportat la spital și, în prezent, se află în afara oricărui pericol. În privința agresorului, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat. Zona din nordul Capitalei, unde agentul D.G.P.L.C.M.B. își efectua misiunea, este cunoscută ca fiind cu probleme: în apropierea respectivului mall unii șoferi preferă, în locul parcării gratuite, să își lase mașinile in mijlocul șoselei, generând, astfel, îngreunarea traficului și ambuteiaje”, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.