Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Cluj a fost reținut de DIICOT pentru că deținea o cultură de canabis

canabis

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurori DIICOT au descoperit o cultură de canabis în comuna Unguraş din judeţul Cluj, în acest caz fiind reţinut un bărbat care va fi dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul reţinut se numeşte Radu Romeo Gherlan, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Citește și: Traficul rutier va fi restricţionat în zona Parlamentului, în perioada 23 - 25 septembrie

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul anului 2016, împreună cu suspectul M.P., Radu Romeo Gherlan a cultivat în localitatea Unguraş, situată pe raza judeţului Cluj, 272 de plante de canabis. Plantele au fost depozitate apoi într-o altă comună, de unde urmau să fie vândute.

Cu ocazia unor percheziţii domiciliare, au fost descoperite 47,8 kg plante canabis în stare verde, 4,6 kg frunze canabis, 34,7 grame muguri canabis şi 835,5 grame frunze canabis.

Radu Romeo Gherlan va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Direcţia Anchete - Biroul 3 Cluj şi cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.