Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Dâmboviţa, încătuşat după ce a fost acuzat de violarea unei minore: Două femei, reţinute pentru favorizarea făptuitorului

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Titu pentru comiterea infracţiunii de viol iar două femei au fost şi ele reţinute pentru favorizarea făptuitorului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis joi Agerpres.

''Ieri, 31 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au reţinut un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de viol şi două femei, de 41 şi 50 de ani, bănuite de comiterea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. Astăzi, 01 februarie, cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive'', informează comunicatul IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 13 iulie 2017, prin exercitarea unor acte de violenţă, bărbatul ar fi obligat o tânără de 16 ani să întreţină raporturi sexuale cu el. De asemenea, cele două femei ar fi influenţat victima în vederea favorizării bănuitului.

Conform unor surse judiciare, sesizarea a fost făcută la Poliţie după momentul comiterii infracţiunii din iulie anul trecut, însă din cauză că victima a fost influenţată de cele două femei reţinute acum pentru favorizarea făptuitorului au fost necesare activităţi suplimentare pentru probarea infracţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.