Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Dolj a fost reținut de polițiști fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie

Un bărbat de 43 de ani din comuna Desa, judeţul Dolj, a fost reţinut 24 de ore, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, după ce şi-a bătut tatăl, în urma unui conflict, iar acesta a murit la spital o zi mai târziu. Mama bărbatului a fost cea care a sunat la Poliţie.

”În seara zilei de 01 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o femeie din comuna Desa, cu privire la faptul că, soţul său în vârstă de 66 de ani ar fi fost agresat fizic de fiul acestora, de 43 de ani. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă din cadrul Secţiei care a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 43 de ani l-ar fi lovit pe tatăl său cu un obiect contondent în zona picioarelor”, a transmis sâmbătă, IPJ Dolj.
Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale unde a decedat în dimineaţa zilei de 2 iunie.
”Având în vedere circumstanţele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz. În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 02 iunie a.c., bărbatul de 43 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a mai precizat IPJ Dolj.
Sâmbătă, fiul agresor va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.