Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați a urcat băut la volan, fără permis, cu copil în mașină, a fugit de Poliție și a intrat într-un zid

sofer beat

Un bărbat din județul Galați a urcat băut la volan, fără a avea permis de conducere, și a provocat un accident în timp ce fugea de Poliție. În mașina acestuia era și un copil de 10 ani, care a fost rănit după ce autoturismul a intrat într-un zid, scrie Mediafax.

În noaptea de luni spre marți, polițiștii au observat un autoturism care mergea sinuos și au încercat să-l oprească, dar șoferul a evitat echipajul.

Polițiștii au urmărit mașina, iar urmărirea s-a încheiat într-o localitate în momentul în care mașina urmărită a ieșit de pe șosea și a intrat într-un zid.

„La data de 26 februarie, în jurul orei 00.40, un echipaj al Secției 2 Poliție Rurală Smârdan, aflat pe D.J. 255C, a observat un autoturism care circula dinspre comuna Mihail Kogălniceanu către comuna Smârdan, având o traiectorie sinuoasă. Polițiștii au efectuat semnale de oprire, folosind mijloacele acustice și luminoase, dar autoturismul în cauză a pătruns pe contrasens, ocolind autospeciala poliției, continuându-și deplasarea.Polițiștii au urmărit autoturismul aproximativ 1 km, până în centrul comunei Smârdan, moment în care, șoferul acestuia a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile, lovind frontal zidul unei clădiri”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Bărbatul aflat la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost dus la spitalul din orașul Galați pentru recoltarea probelor biologice.

Citește și: Circulaţie rutieră blocată pe DN 13B, în urma coliziunii dintre o mașină de transport butelii și o autodubă

Tot la spital a ajuns un copil de 10 ani care se afla în mașină și care a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului.

„La locul accidentului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din comuna Slobozia Conachi, în mașină aflându-se și un minor de 10 ani. Întrucât acesta acuza dureri, un echipaj al ambulanței l-a transportat la spital, unde a rămas internat pentru investigații medicale. Bărbatul aflat la volan emana halenă alcoolică, motiv pentru care polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând. În continuare a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, polițiștii au constatat și că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au spus aceleași surse.

Polițiștii gălățeni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.