Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galaţi, cercetat pentru operaţiuni cu obiecte pirotehnice- A declarat jandarmilor că le-a achiziţionat de pe internet şi intenţiona să le foloseas

News
Petarde

Un bărbat din Galaţi este cercetat pentru operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept după ce jandarmii l-au depistat având asupra sa mai multe obiecte pirotehnice. El a declarat jandarmilor că le-a achiziţionat de pe internet şi intenţiona să le folosească pe timpul deplasării suporterilor către Stadionul Oţelul, potrivit news.ro.

Potrivit IJJ Galaţi un echipaj de jandarmi care asigură ordinea publică în zona Casei de Cultura a Sindicatelor, în locul de adunare a suporterilor echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a observat un bărbat care a scos din portbagajul unui autoturism un rucsac voluminos, după care s-a îndreptat către grupul de suporteri.

Bărbatul în cauză a fost oprit de către jandarmi, iar la controlul rucsacului, oamenii legii au găsit 29 de obiecte pirotehnice din clasele T1 şi F1, care au fost confiscate.

Acesta a declarat jandarmilor că le-a achiziţionat de pe internet şi intenţiona să le folosească pe timpul deplasării suporterilor către Stadionul Oţelul. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu obiecte pirotehnice fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.