Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Giurgiu a fost arestat preventiv pentru furt: este suspectat că a spart dispensarul din localitatea Găujeni

arestat bun

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, a fost arestat preventiv, vineri, pentru furt, fiind suspectat că a spart dispensarul din localitate, de unde a furat bunuri de valoare, dar şi ştampila farmaciei. Suspectul este recidivist şi a mai făcut închisoare, fiind condamnat pentru furturi.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Giurgiu, furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 aprilie, când uşa de acces a dispensarului din localitatea Găujani a fost forţată, iar din interior au fost furate mai multe bunuri, respectiv laptopuri, dispozitive medicale, ştampila farmaciei, 20 de parfumuri, precum şi 200 de lei. Paguba totală a fost estimată la 6.000 de lei, conform News.ro.

”În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din comuna Găujani. Din cercetări, a reieşit faptul că acesta a fost condamnat penal în anul 2018, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanelor vătămate”, informează, vineri, IPJ Giurgiu.

Joi, suspectul a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar vineri instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.