Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Giurgiu a fost evacuat din locuinţă de poliţişti, după ce şi-a lovit soţia şi soacra

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, a fost evacuat din locuinţă şi este cercetat penal pentru infracţiunea de violenţă în familie după ce şi-a agresat soţia şi pe mama acesteia.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că mama sa, din aceeaşi localitate, a căzut şi s-a lovit la cap. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că apelanta, o femeie de 34 de ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla în locuinţa sa a fost agresată fizic de către soţ, un bărbat în vârstă de 41 de ani care a lovit-o cu pumnul la nivelul feţei, pe motiv de gelozie. În timpul conflictului, mama femeii a intervenit pentru a aplana conflictul, moment în care bărbatul a împins-o şi aceasta s-a lovit la nivelul capului de o sobă din încăpere. Văzând violenţa soţului femeia de 34 de ani s-a refugiat într-o cameră a locuinţei şi a încuiat uşile pentru a-l evita pe acesta, de unde a sunat la 112, însă el a spart două uşi de acces în locuinţă şi a pătruns în interior. Conflictul a fost aplanat de poliţiştii sosiţi la faţa locului", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

Poliţiştii au întocmit chestionarul de evaluare a riscului privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi au impus emiterea ordinului de protecţie provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuinţă.

Totodată, soţului violent i-a fost interzis să se apropie de soţia sa şi de mama acesteia, la o distanţă mai mică de două sute de metri.

Pe numele bărbatului care şi-a agresat soţia şi pe mama acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.