Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Giurgiu a găsit în curtea casei sale un obuz

Antena 1
proiectil

Un giurgiuvean, care făcea curățenie de toamnă în curtea casei a găsit, în această după-amiază, un obiect care i-a atras imediat atenția pentru că semăna cu un element de muniție. Bărbatul a sunat la 112, pirotehniștii constatând că este vorba de un obuz de tun, potrivit Mediafax.

S-a întâmplat pe strada George Coșbuc, din municipul Giurgiu.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

La scurt timp de la acest caz, echipajul ISU a avut o altă intervenție, în localitatea Băneasa. Persoana care a solicitat sprijinul autorităților desfășura activități de curățare a solului și de pregătire pentru culturile de primăvară. Aceasta a observat mai multe obiecte care semănau cu proiectile și a solicitat ajutorul pompierilor.

La fața locului, pirotehnicienii au constatat că era vorba despre două proiectile explozive de calibrul 76 mm și un altul de calibrul 100 mm. În ambele cazuri, muniția a fost ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, urmând să fie distrusă în poligonul de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.